Over Ons

Everything Sweet is synoniem aan Wendy Hofman, de drijvende kracht achter het café en de winkel in het Rijense winkelcentrum De Laverije. Wendy wordt blij van een origineel cadeau dat mooi is ingepakt met een inhoud van zoet, koffie, thee of iets anders lekkers. Een glimlach verschijnt op haar gezicht als ze haar gasten ziet genieten van een goede kop koffie, een zorgvuldig uitgekozen taartje, bonbon of een rijk belegde boterham. Dit alles het liefst in combinatie met een gezellig praatje.

Samen met haar enthousiaste team van barista’s, serveersters en winkeliers zorgt Wendy voor een lach op het gezicht van haar klanten. Want dat is waar het haar en haar gedreven ploeg om gaat: vrolijke mensen in Everything Sweet. Niet voor niets wordt deze plek ook wel de huiskamer van Rijen genoemd waar altijd tijd is voor een gesprek. Everything Sweet voelt al snel als thuis.

“Samen met haar enthousiaste team van barista’s, serveersters en winkeliers zorgt Wendy voor een lach op het gezicht van haar klanten.”

Ooit begon Wendy haar avontuur in een piepklein winkeltje in Rijen, die tot de nok toe gevuld was met lekkernijen. Inmiddels heeft ze een ruimer jasje in het hart van het dorp waar ze ook haar andere passie met haar klanten deelt: koffie. Elke kop wordt vers bereid, met de nodige aandacht en zorg. Zo ontstaat er keer op keer een kunstwerk dat de smaakpapillen doet verrassen.

Wendy speurt stad en land af, bezoekt beurs na beurs, doet inspiratie op op festivals. Ze is altijd op zoek naar leuke producten voor Everything Sweet en selecteert zorgvuldig de toppers die ze tegenkomt. 

koffie, lunch en chocolade

"Klanten noemen onze zaak ‘de huiskamer van Rijen’. Dat zie ik als een groot compliment."