Everything Sweet Cafe

Everything Sweet Café bevindt zich in het hart van Rijen en serveert meer dan koffie en chocolade. Verse thee, sappen, fruitwater, smoothies, taarten en verantwoorde lekkernijen prijken op onze menukaart. Net als de ambachtelijke lunch met mooie rustieke broden. Onze producten zijn met zorg uitgezocht en worden met aandacht bereid. Neem plaats op ons terras, een comfortabele fauteuil in onze gezellige huiskamer of aan de leestafel. Weinig tijd? Bestel een koffie of thee to go!

Waar je jouw koffie ook drinkt, onze barista’s maken van elke kop koffie een feestje. We weten dat niets zo uiteenlopend is als smaak. Daarom hebben we drie koffiemolens met daarin stevige Giraffe koffiebonen, bijvoorbeeld een volle Latin blend of de milde cafeïnevrije koffie. Onze koffies worden altijd bereid met verse biologische volle melk of sojamelk/havermelk.

“Neem plaats op ons terras, een comfortabele fauteuil in onze gezellige huiskamer of aan de leestafel.”

Ga je liever voor een hartverwarmende thee? Ook goed! Onze diverse losse theeën zijn een ware smaakbeleving in wit, groen of zwart. Net als onze traditionele Indiase chai tea, zachte rooibos-, pittige kruiden-, verse munt- en gemberthee. Lastig kiezen? Een verrassende High Tea behoort ook tot de mogelijkheden. 

“Ga je liever voor een hartverwarmende thee? Ook goed!”

Zoet komt bij Everything Sweet in vele vormen en smaken. Om je vingers bij af te likken! Huisgemaakte taarten zoals een altijd-lekkere-appeltaart, romige MonChou of een crunchy cheesecake. Een brownie met karamel of pecannoten, bonbons. Voor bewuste zoetekauwen zijn er de heerlijke taartjes van SUE: suiker-, gluten- en lactosevrij, raw en vegan. Succes gegarandeerd! Geniet van al dat lekkers in ons café of neem het mee naar huis. Net zo makkelijk.

koffie, lunch en chocolade

"Geniet van al dat lekkers in ons café of neem het mee naar huis. Net zo makkelijk."