De winkel voor de beste
Bonbons chocolade cadeaus relatiegeschenken

Op zoek naar een leuk cadeau, relatiegeschenk of iets lekkers voor bij de koffie.  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment bonbons, chocolade, snoep, losse thee, koffie en accessoires. 

CHOCOLADE EN LEKKERNIJEN​

Everything Sweet Shop staat in Rijen en omgeving bekend als dé plek waar je moet zijn voor smakelijke lekkernijen. Vele items op onze menukaart zijn ook te koop in onze winkel. Daarnaast vind je hier ontelbaar veel soorten snoepgoed en originele cadeaus voor jong en oud.

Het team van Everything Sweet zorgt ervoor dat het cadeau een perfecte match is met de zoete versnaperingen die erbij gegeven worden. Een cadeau van Everything Sweet is altijd met aandacht verpakt, hoe klein of groot het geschenk ook is. Zo wordt geven altijd een feest.

“Geniet thuis van de volle koffiebonen, smaakvolle losse theesoorten en sprankelende frisdranken uit ons café. Of laat een ander ervan proeven!”

Geniet thuis van de volle koffiebonen, smaakvolle losse theesoorten en sprankelende frisdranken uit ons café. Of laat een ander ervan proeven! Niet alleen de dranken, van de zoetigheden kun je thuis ook gewoon verder smullen. Zoals de verantwoorde taartjes van SUE, zonder ongezonde toevoegingen. Of de bonbons in alle smaken en maten, met gezouten karamel bijvoorbeeld, marsepein en koffieroom of die ouderwetse topper gevuld met advocaat.

koffie, lunch en chocolade

"HEERLIJKE CHOCOLADE EN ORIGINELE CADEAUS"​